Bağla

Login və ya Yeni qeydiyyat

Şifrəni unutmusan?


Mətbəx sirləri: Pendirli-göyərtili blinçiklər

  • Müəllif  Asef

Mətbəx sirləri: Pendirli-göyərtili blinçiklər

 

Take.Az pendirli-göyərtili blinçiklərin hazırlanma qaydasını təqdim edir

Tərkibi: 

1,5 st. süd
2 yumurta
1 st. un 
150 q pendir
1 ç.q. duz
1 ç.q. şəkər tozu
1 ç.q. qabartma tozu
2 x.q. bitki yağı
şüyüd 

İsti südü şəkər tozu, duz və yumurta ilə qarışdırın.
Unla qabartma tozunu əlavə edin.  
Pendiri sürtgəcin xırda gözündən keçirin. Xəmirə əlavə edin.  
Göyərtini xırda doğrayıb bitki yağı ilə birlikdə xəmirə qatın. 
Qarışdırın. Yağ çəkilmiş qızdırılmış tavaya qaşıqla töküb, yayıb hər iki üzünü qızardın. 
Hazır blinçiklərin üzərinə kərə yağı çəkin. 

Nuş olsun! 



Oxşar mövzular:
  • Mətbəx sirləri: Pendirli kökələr - FOTO
  • Mətbəx sirləri: "Noktürn" piroqu
  • Mətbəx sirləri: "Baunti" pirojnası
  • Krım piroqu
  • Mətbəx sirləri: Kəsmikli şokolad piroqu


  • Gerİ dön


    0 şərh

    İnformasiya

    Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
    Şərh əlavə etmək üçün sayta daxil olun və ya qeydiyyatdan keçin.

    ONLİNE

    -
    Hamısına bax
    1. Son şərhlər
    2. Şərhçilər
    QSDaniel
           315245535
    Şərhləri: 1
     
    DavidVonse
           275344473
    Şərhləri: 1
     
    «     Aprel 2020    »
    BeÇaÇCaCŞB
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    27282930