Bağla

Login və ya Yeni qeydiyyat

Şifrəni unutmusan?


Qat-qat xəmirdən giləmeyvəli tort

  • Müəllif  Asef

Qat-qat xəmirdən giləmeyvəli tort

 

Take.Az qat-qat xəmir və giləmeyvədən tortun hazırlanma qaydasını təqdim edir

(Giləmeyvəni banan və kivi, həmçinin ananasla da əvəz edə bilərsiniz)

Tərkibi: 

500 q hazır qat-qat xəmir
450 q 25%-li xama
100 q şəkər tozu
təzə giləmeyvə (ürəyiniz istəyən)
1 paket xama qatılaşdırıcısı

İki lay xəmiri 3 mm qalınlıqda yayıb, 2, yaxud 3 kvadrata bölün. 
Perqament döşənmiş siniyə qoyub növbə ilə hər birini 7-10 dəqiqə 210-220 dərəcə temperaturda (qızılı rəng alınca) bişirin. 

Krem:  Xamanı şəkər tozu və qatılaşdırıcı ilə çalın. Vanilli şəkər də əlavə edə bilərsiniz. 

Birinci korju qaba qoyub üzərinə krem çəkin, giləmeyvə düzün. Digər korjları da eyni qaydada üst-üstə düzün. Tortun üzərinə və kənarlarına çoxlu krem çəkib üzərinə korjların qırıntılarını səpin. 

Nuş olsun! 



Oxşar mövzular:
  • Mətbəx sirləri: Gilənarlı bəyaz tort
  • Mətbəx sirləri: "Maşa" tortu
  • "Pele" tortu
  • Giləmeyvəli mannı piroqu
  • Kremli banan və giləmeyvə desserti


  • Gerİ dön


    0 şərh

    İnformasiya

    Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
    Şərh əlavə etmək üçün sayta daxil olun və ya qeydiyyatdan keçin.

    ONLİNE

    1. Son şərhlər
    2. Şərhçilər
    narmin776
           Нет
    Şərhləri: 1
     
    «     Oktyabr 2019    »
    BeÇaÇCaCŞB
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031