Bağla

Login və ya Yeni qeydiyyat

Şifrəni unutmusan?


Göbələklə kələm dolması

  • Müəllif  Asef

Göbələklə kələm dolması

 

Take.Az göbələklə kələm dolmasının hazırlanma qaydasını təqdim edir

Tərkibi: 

ağ kələm
2 x.q. bitki yağı
500 q göbələk
2 x.q. tomat pastası
0,5 st. bişmiş düyü 
duz
istiot

Kələm yarpaqlarını qaynayan suda 2-3 dəqiqə bişirin, sudan çıxarıb aşsüzənə yığın. 
Düyünü bişirin, amma xəşil olmasın. Göbələyi təmizləyib bir buğum qaynadın,  doğrayın, düyü, duz-istiot, tomat pastası, bitki yağı əlavə edib qarışdırın.  Kələmlərin içini doldurub dolma kimi bükün. Əvvəlcə yağda qızardın. Sonra dərin soba qabına yığın. Tomat pastasını su və bitki yağı ilə qarışdırıb üzərinə gəzdirin. (Su əvəzinə bulyon da götürə bilərsiniz). Sobada hazır olanadək bişirin. 
Süfrəyə bişmiş kartof və xiyar salatı ilə verə bilərsiniz. 

Nuş olsun!



Oxşar mövzular:
  • Kələmli lobya şorbası
  • Şampinyonla lobya bağlaması
  • Mətbəx sirləri: Küftə-bozbaş
  • Barmaq kababı
  • Turşməzə şorba


  • Gerİ dön


    0 şərh

    İnformasiya

    Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
    Şərh əlavə etmək üçün sayta daxil olun və ya qeydiyyatdan keçin.

    ONLİNE

    1. Son şərhlər
    2. Şərhçilər
    ferhadpro
           Нет
    Şərhləri: 2
     
    «     Noyabr 2019    »
    BeÇaÇCaCŞB
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930