Bağla

Login və ya Yeni qeydiyyat

Şifrəni unutmusan?


Lahmacunu evdə özünüz bişirin - HAZIRLANMA QAYDASI

  • Müəllif  Admin

 

 

Yəqin ki, lahmacunu sevməyən çox az adam tapılar. Bəs bu ləzzətli təamı evdə hazırlmağa nə deyirsiniz? Həm daha sağlıqlı və ləzzətli olacaq, həm də tez hazırlanacaq. Milli.Az lent.az-a istinadən praktik lahmacun reseptini təqdim edir.

Ərzaqlar:
 
7-8 ədəd lavaş
300 qram az yağlı qiymə
3 ədəd rəndələnmiş pomidor
2 ədəd yaşıl bibər
1 ədəd quru soğan
1/3 dəstə cəfəri
Yarım stəkan duru yağ
Duz, qara bibər, pul bibər, razyana, yarım qaşıq bibər tomatı 
 
Hazırlanma qaydası:
 
Cəfəri, soğan və bibəri nazik doğrayın. Digər ərzaqlarla birlikdə qarışdırın. Hazırlanan içliyi lavaşların üstünə yayın.
 
200 dərəcədə əvvəldən qızdırılmış sobada bişirin.
 
Nuş olsun!



Oxşar mövzular:
  • Mətbəx sirləri: Badımcan dolması
  • Qiyməli Pide...
  • Lahmacun
  • Çörək içi Kabab [Hazırlanması]
  • Bibərli zapekanka


  • Gerİ dön


    0 şərh

    İnformasiya

    Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
    Şərh əlavə etmək üçün sayta daxil olun və ya qeydiyyatdan keçin.

    ONLİNE

    1. Son şərhlər
    2. Şərhçilər
    boreç
           Нет
    Şərhləri: 1
     
    DavidAcurn
           234322857
    Şərhləri: 1
     
    Səssiz_Küçədə_Tək_Kölgə
           Нет
    Şərhləri: 1
     
    Zayka_786
           Нет
    Şərhləri: 1
     
    Gülşen
           Нет
    Şərhləri: 1
     
    fidanmelikov99
           Нет
    Şərhləri: 1
     
    «     Avqust 2019    »
    BeÇaÇCaCŞB
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031 
    Style I Style II Style III