Bağla

Login və ya Yeni qeydiyyat

Şifrəni unutmusan?


Lahmacunu evdə özünüz bişirin - HAZIRLANMA QAYDASI

  • Müəllif  Admin

 

 

Yəqin ki, lahmacunu sevməyən çox az adam tapılar. Bəs bu ləzzətli təamı evdə hazırlmağa nə deyirsiniz? Həm daha sağlıqlı və ləzzətli olacaq, həm də tez hazırlanacaq. Milli.Az lent.az-a istinadən praktik lahmacun reseptini təqdim edir.

Ərzaqlar:
 
7-8 ədəd lavaş
300 qram az yağlı qiymə
3 ədəd rəndələnmiş pomidor
2 ədəd yaşıl bibər
1 ədəd quru soğan
1/3 dəstə cəfəri
Yarım stəkan duru yağ
Duz, qara bibər, pul bibər, razyana, yarım qaşıq bibər tomatı 
 
Hazırlanma qaydası:
 
Cəfəri, soğan və bibəri nazik doğrayın. Digər ərzaqlarla birlikdə qarışdırın. Hazırlanan içliyi lavaşların üstünə yayın.
 
200 dərəcədə əvvəldən qızdırılmış sobada bişirin.
 
Nuş olsun!



Oxşar mövzular:
  • Mətbəx sirləri: Badımcan dolması
  • Qiyməli Pide...
  • Lahmacun
  • Çörək içi Kabab [Hazırlanması]
  • Bibərli zapekanka


  • Gerİ dön


    0 şərh

    İnformasiya

    Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
    Şərh əlavə etmək üçün sayta daxil olun və ya qeydiyyatdan keçin.

    ONLİNE

    «     Dekabr 2019    »
    BeÇaÇCaCŞB
     1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031 
    Style I Style II Style III