Bağla

Login və ya Yeni qeydiyyat

Şifrəni unutmusan?


Narlı-badamlı quzu qovurması

  • Müəllif  Admin
 

 


 

Mətbəx sirləri: Çin börəyi

Tərkibi:

500 q quzu əti
duz
istiot
1 soğan
0,5 st. zeytun yağı
1 x.q. tomat pastası
1 st. nar dənəsi
1 x.q. un
0,5 st. isti su
1 st. qabığı soyulmuş badam
cəfəri

Quzu ətini quşbaşı doğrayın. Duz, istiot vurun.
Soğanı xırdalayıb zeytun yağında qovurun. Tomat pastası, ət və narı əlavə edib un səpin. Ətin rəngi dəyişənədək qovurun. Qaynar suyu əlavə edib ət yumşalanadək vam odda bişirin. Ocaqdan götürməyə yaxın badamı və iri doğranmış cəfərini əlavə edin.
Düyü və ya başqa qarnirlə süfrəyə verə bilərsiniz.

Nuş olsun!



Oxşar mövzular:
  • Fıstıqlı, darçınlı toyuq qovurması
  • Şampinyonla lobya bağlaması
  • Barmaq kababı
  • Tərəvəzli bulqur şorbası
  • Turşməzə şorba


  • Gerİ dön


    0 şərh

    İnformasiya

    Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
    Şərh əlavə etmək üçün sayta daxil olun və ya qeydiyyatdan keçin.

    ONLİNE

    -
    Hamısına bax
    1. Son şərhlər
    2. Şərhçilər
    boreç
           Нет
    Şərhləri: 1
     
    DavidAcurn
           234322857
    Şərhləri: 1
     
    Səssiz_Küçədə_Tək_Kölgə
           Нет
    Şərhləri: 1
     
    Zayka_786
           Нет
    Şərhləri: 1
     
    Gülşen
           Нет
    Şərhləri: 1
     
    fidanmelikov99
           Нет
    Şərhləri: 1
     
    «     Avqust 2019    »
    BeÇaÇCaCŞB
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031 
    Style I Style II Style III