Bağla

Login və ya Yeni qeydiyyat

Şifrəni unutmusan?


"Xoruz" salatı

  • Müəllif  Admin
'Xoruz' salatı

"Xoruz" salatının hazırlanma qaydasını təqdim edirik

Tərkibi: 

2 toyuq budu

1 soğan

3 yumurta

100 q bərk pendir

0.5 st. uzun düyü

3 marinə edilmiş xiyar

2 yerkökü 

2 diş sarımsaq 

150 q mayonez

1 ədəd qara zeytun

1 bolqar bibəri 

göyərti 

Toyuq budunu suda bişirib soyuduqdan sonra əti sümükdən ayırın. Düyünü, yerkökü və yumurtaları ayrılıqda qaynadın. Sarımsağı əzib mayonezlə qarışdırın. 

Perqamenti xoruz formasında kəsib buluda qoyun. Üzərinə azca su çiləyin (ya da salfeti isladıb üzərinə çəkin). 

Aralarına mayonez çəkməklə lay-lay düzün: düyü + xırda kubik doğranmış yerkökü (dimdik üçün balaca hissəsini saxlayın) + xırda doğranmış soğan + ət + nazik fal-fal doğranmış xiyar + sürtgəcdən keçirilmiş yumurta + sürtgəcdən keçirilmiş pendir. Salatın kənarlarına da mayonez çəkin. Qara zeytundan göz, yerköküdən dimdik, bolqar bibərindən xoruzun quyrugu və pipiyini düzəldin, göyərti ilə bəzəyin. 

Soyuducuda bir neçə saat saxlayın. 

Nuş olsun!



Oxşar mövzular:
  • Mətbəx sirləri: Suxarılı yay salatı
  • Mətbəx sirləri: "Marinara" salatı
  • "Qar təpələri" salatı
  • Ananaslı krab salatı
  • "Süngər Bob" salatı


  • Gerİ dön


    0 şərh

    İnformasiya

    Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
    Şərh əlavə etmək üçün sayta daxil olun və ya qeydiyyatdan keçin.

    ONLİNE

    K_I_L_L_E_R
           Нет
    Şərhləri: 6
     
    Səssiz_Küçədə_Tək_Kölgə
           Нет
    Şərhləri: 4
     
    boreç
           Нет
    Şərhləri: 4
     
    qjtuqeadoto
           82087816
    Şərhləri: 1
     
    HivyHoava
           4059627
    Şərhləri: 1
     
    Tweety
           Нет
    Şərhləri: 1
     
    ujonvyadoto
           4750216
    Şərhləri: 1
     
    fsafswadoto
           74482843
    Şərhləri: 1
     
    dwvxyxadoto
           87821215
    Şərhləri: 1
     
    qxkrdiadoto
           83535752
    Şərhləri: 1
     
    «     Sentyabr 2018    »
    BeÇaÇCaCŞB
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    Style I Style II Style III