Bağla

Login və ya Yeni qeydiyyat

Şifrəni unutmusan?


Qanamanı 10 saniyədə dayandırır - TƏBİİ ÜSUL

  • Müəllif  Admin
Qanamanı 10 saniyədə dayandırır

Mətbəxdə yemək hazırlayarkən və yaxud iş prosesində aldığınız xəsarət nəticəsində yaranan qanamanı təbii üsullarla dayandıra bilərsiniz.

Öncə qanama baş verən yeri təmizləyin. Sonra üzərinə istiot tökün. İstiot antibakteriyal xüsusiyyəti ilə yaranın mikrob qapmasını əngəlləyəcək. Britaniyada aparılan araşdırma nəticəsində məlum olub ki, istiota acılıq verən "kapsaisin” maddəsi həm də, ağrını azaldır.

Qeyd edək ki, bu üsulu tətbiq etməzdən əvvəl allergik reaksiyanın yaranmaması üçün həkimlə məsləhətləşin.



Oxşar mövzular:
  • Baş ağrısından bircə dəqiqəyə qurtulun - ASAN ÜSUL
  • Qrip və soyuqdəymə zamanı TƏBİİ DƏRMAN
  • Acı bibər ölüm riskini 13% azaldır
  • Azərbaycanda qızın mədəsindən çıxanlar həkimləri HEYRƏTLƏNDİRDİ - FOTO
  • Dəm çayını zibil qabına atmayın - 10 PROBLEMƏ ÇÖZÜM


  • Gerİ dön


    0 şərh

    İnformasiya

    Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
    Şərh əlavə etmək üçün sayta daxil olun və ya qeydiyyatdan keçin.

    ONLİNE

    Səssiz_Küçədə_Tək_Kölgə
           Нет
    Şərhləri: 3
     
    Menasiz Dunyam
           Нет
    Şərhləri: 2
     
    boreç
           Нет
    Şərhləri: 1
     
    Mən_sə
           Нет
    Şərhləri: 1
     
    KeithPam
           275625128
    Şərhləri: 1
     
    biployar
           Нет
    Şərhləri: 1
     
    Mr. Kamuflaj
           107
    Şərhləri: 1
     
    rakshan
           Нет
    Şərhləri: 1
     
    goldmen
           Нет
    Şərhləri: 1
     
    Sullanaatsa
           Нет
    Şərhləri: 1
     
    «     Oktyabr 2017    »
    BeÇaÇCaCŞB
     1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031 
    Zövqünüze uyğun donlar

    Zövqünüze uyğun donlar

    31-07-2017, 08:00

    Vesuhda - You & Me

    Vesuhda - You & Me

    15-08-2017, 06:10

    Deb-Moda

    Deb-Moda

    7-08-2017, 08:04

    ❤Hərflər❤

    ❤Hərflər❤

    9-08-2017, 09:13

    Style I Style II Style III