Bağla

Login və ya Yeni qeydiyyat

Şifrəni unutmusan?


Çayı belə dəmləyin - Xərçəng ola bilərsiniz...

  • Müəllif  Admin
Çayı belə dəmləyin

Çay dəmləyərkən bəzi məqamlara diqqət etməlisiniz. Dəmlədiyiniz çay ciddi sağlamlıq problemlərinə səbəb ola bilər.

Çayın acı olmaması və uzun müddət qalması üçün dəmlənmiş çayı ocağın üstündə çox saxlamayın. Çay dəmləndikdən sonra mütləq ocaqdan götürün. Əks halda mədədə qastrit və xora kimi xəstəliklərə səbəb ola bilər.

Çayı yüksək ocaqda dəmləməyin

Çayı dəmləyərkən və dəmlədikdən sonra yüksək temperatura məruz qoymayın. Yüksək temperaturda qalan və dəmlənən çay insan sağlamlığı üçün böyük təhlükə saçır. Mütəmadi yüksək temperaturda və qaynar şəkildə içilən çay xərçəng xəstəliklərinə səbəb olur.

Çayı qaynanamış su ilə dəmləyin

Çayı mütləq qaynamamış su ilə dəmləyin. Qaynamış suyu çaya tökdükdə çayın içərisində bakteriya yaranmasına səbəb ola bilər. Çayın dadının acı olması bu səbəblərdən meydana gəlir.



Oxşar mövzular:
  • Sağlamlığınız üçün DUZDAN UZAQ DURUN!
  • Qrip və soyuqdəymə arasındakı fərqlər
  • Bu bitkinin suyu, çox faydalı sayılır
  • 12 saatdan çox saxlamayın, bulaqdan içməyin..
  • Yağ yandıran qidalar


  • Gerİ dön


    0 şərh

    İnformasiya

    Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
    Şərh əlavə etmək üçün sayta daxil olun və ya qeydiyyatdan keçin.

    ONLİNE

    «     İyul 2020    »
    BeÇaÇCaCŞB
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031 
    Style I Style II Style III