Bağla

Login və ya Yeni qeydiyyat

Şifrəni unutmusan?


Armudu qabıqlı yeyin - Xərçəngin dərmanıdır

  • Müəllif  Admin
Armudu qabıqlı yeyin

Armud mövsümündə yeyildiyi zaman sağlamlıq üçün çox faydalıdır.

Armud qabıqları soyulmadan yeyilən meyvələr arasındadır. Araşdırmalara görə, armad qabığı ətli qismlərə nisbətdə 3-4 qat daha qidalandırıcı və faydalıdır. Tərkibində lif miqdarı yüksək olduğu üçün sinir sisteminə yaxşıdır. Eyni zamanda, armud qabığı iltihabəleyhinə faydalıdır. Yeməklərin içərisinə armud qabığı əlavə edərək bədənin iltihablanmasının qarşısını ala bilərsiniz. Armudun tərkibində bol miqdarda C vitamini var. Yaraları sağaldır, immunitet sistemini gücləndirir.

Tərkibindəki antioksidantlar xərçəngin qarşısını alır.



Oxşar mövzular:
  • Armud mürəbbəsinin hazırlanması - Qışa tədarük
  • Kartofu qabığı ilə yeyin - Çox faydalıdır
  • Mandarin qabıqlarından müalicəvi çay - FAYDALARI
  • Limon qabıqlarını atmayın! - Faydaları
  • Qışda sağlamlığı qoruyan 8 meyvə: hər gün yeməlisiniz - SİYAHI


  • Gerİ dön


    0 şərh

    İnformasiya

    Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
    Şərh əlavə etmək üçün sayta daxil olun və ya qeydiyyatdan keçin.

    ONLİNE

    1. Son şərhlər
    2. Şərhçilər
    ferhadpro
           Нет
    Şərhləri: 2
     
    «     Noyabr 2019    »
    BeÇaÇCaCŞB
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    Style I Style II Style III