Bağla

Login və ya Yeni qeydiyyat

Şifrəni unutmusan?


Armudu qabıqlı yeyin - Xərçəngin dərmanıdır

  • Müəllif  Admin
Armudu qabıqlı yeyin

Armud mövsümündə yeyildiyi zaman sağlamlıq üçün çox faydalıdır.

Armud qabıqları soyulmadan yeyilən meyvələr arasındadır. Araşdırmalara görə, armad qabığı ətli qismlərə nisbətdə 3-4 qat daha qidalandırıcı və faydalıdır. Tərkibində lif miqdarı yüksək olduğu üçün sinir sisteminə yaxşıdır. Eyni zamanda, armud qabığı iltihabəleyhinə faydalıdır. Yeməklərin içərisinə armud qabığı əlavə edərək bədənin iltihablanmasının qarşısını ala bilərsiniz. Armudun tərkibində bol miqdarda C vitamini var. Yaraları sağaldır, immunitet sistemini gücləndirir.

Tərkibindəki antioksidantlar xərçəngin qarşısını alır.



Oxşar mövzular:
  • Armud mürəbbəsinin hazırlanması - Qışa tədarük
  • Kartofu qabığı ilə yeyin - Çox faydalıdır
  • Mandarin qabıqlarından müalicəvi çay - FAYDALARI
  • Limon qabıqlarını atmayın! - Faydaları
  • Qışda sağlamlığı qoruyan 8 meyvə: hər gün yeməlisiniz - SİYAHI


  • Gerİ dön


    0 şərh

    İnformasiya

    Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
    Şərh əlavə etmək üçün sayta daxil olun və ya qeydiyyatdan keçin.

    ONLİNE

    K_I_L_L_E_R
           Нет
    Şərhləri: 6
     
    Səssiz_Küçədə_Tək_Kölgə
           Нет
    Şərhləri: 4
     
    boreç
           Нет
    Şərhləri: 4
     
    qjtuqeadoto
           82087816
    Şərhləri: 1
     
    HivyHoava
           4059627
    Şərhləri: 1
     
    Tweety
           Нет
    Şərhləri: 1
     
    ujonvyadoto
           4750216
    Şərhləri: 1
     
    fsafswadoto
           74482843
    Şərhləri: 1
     
    dwvxyxadoto
           87821215
    Şərhləri: 1
     
    qxkrdiadoto
           83535752
    Şərhləri: 1
     
    «     Sentyabr 2018    »
    BeÇaÇCaCŞB
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    Style I Style II Style III