Bağla

Login və ya Yeni qeydiyyat

Şifrəni unutmusan?


Armudu qabıqlı yeyin - Xərçəngin dərmanıdır

  • Müəllif  Admin
Armudu qabıqlı yeyin

Armud mövsümündə yeyildiyi zaman sağlamlıq üçün çox faydalıdır.

Armud qabıqları soyulmadan yeyilən meyvələr arasındadır. Araşdırmalara görə, armad qabığı ətli qismlərə nisbətdə 3-4 qat daha qidalandırıcı və faydalıdır. Tərkibində lif miqdarı yüksək olduğu üçün sinir sisteminə yaxşıdır. Eyni zamanda, armud qabığı iltihabəleyhinə faydalıdır. Yeməklərin içərisinə armud qabığı əlavə edərək bədənin iltihablanmasının qarşısını ala bilərsiniz. Armudun tərkibində bol miqdarda C vitamini var. Yaraları sağaldır, immunitet sistemini gücləndirir.

Tərkibindəki antioksidantlar xərçəngin qarşısını alır.



Oxşar mövzular:
  • Armud mürəbbəsinin hazırlanması - Qışa tədarük
  • Kartofu qabığı ilə yeyin - Çox faydalıdır
  • Mandarin qabıqlarından müalicəvi çay - FAYDALARI
  • Limon qabıqlarını atmayın! - Faydaları
  • Qışda sağlamlığı qoruyan 8 meyvə: hər gün yeməlisiniz - SİYAHI


  • Gerİ dön


    0 şərh

    İnformasiya

    Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
    Şərh əlavə etmək üçün sayta daxil olun və ya qeydiyyatdan keçin.

    ONLİNE

    1. Son şərhlər
    2. Şərhçilər
    Hüseyn Camalov
           Нет
    Şərhləri: 1
     
    boreç
           Нет
    Şərhləri: 1
     
    Humrac
           5558
    Şərhləri: 1
     
    Qaranliq_Sheher
           77777
    Şərhləri: 1
     
    Occantabs
           78046418
    Şərhləri: 1
     
    «     Yanvar 2019    »
    BeÇaÇCaCŞB
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031 
    Style I Style II Style III